info@matuzalem.hr

Osobna iskustva korisnika Matuzalem proizvoda:

Marijana (44):

Koristila sam Matuzalem kremu za lice i Matuzalem Internal tablete kroz 6 mj (2x3 mj s pauzama). Super proizvodi, koža lica mi je postala sjajnija, zategnutija, nekako se pomladila!

Imam više energije, snage! Lijepo se osjećam!

Ruža (51):

Matuzalem koristim skoro 3 godine. Već nakon 3 mj korištenja Matuzalem Internal tableta ujutro i Matuzalem Sublinqual tableta navečer, prestala mi je migrena koja me mučila 15 god. Pokušavala sam sva poznata sredstva da ublažim simptome, išla od doktora do doktora , ali sve je bilo kratkog vijeka. Jedino što mi je stvarno pomoglo je Matuzalem! Do danas nisam više  imala ni jedan napad. Moja migrena je davna prošlost!
Nestala mi je i foto senzibilnost. Naime, po jakom suncu sam morala imati najtamnije naočale
bez kojih je bila panika izići van.Sada idem na plažu i zaboravim sunčane naočale, nisu mi više važne.
Imala sam alergijske reakcije na rukama i nogama u obliku osipa i plikova koji su se pretvarali u rane. Jako neugodno, naročito ljeti kada se pojačavalo zbog prašine i znoja! Mazala sam Matuzalem gelom (uz paralelno korištenje tableta) i prošlo mi je. Moje ruke i noge su konačno glatke, bez rana!
A,najbolje od svega je moj imunitet! U ove 3 god korištenja (s pauzama) ni jednom još nisam bila bolesna ni prehlađena!! (na radost mog poslodavca jer ni jedan dan nisam falila s posla).
Također mi se popravio ten, lice mi izgleda mlađe 10 god!!
Matuzalem Internal tbl dajem i svojim sinovima (13 i 17), a stariji sin koristi i kremu za lice. Popravio im se imunitet,više nisu bolesni tako često kao prije i ne izostaju iz škole.
Matuzalem je sjajan proizvod! Stalno pratim web stranicu matuzalem.hr i vidim da su nešto sada novo dokazali - kako ekstrakt Matuzalema uništava stanice raka! Sjajno! Čestitam!

Suzana (46):

Koristila sam Matuzalem gel i mlijeko za tijelo. Od mlijeka mi je koža bila glatka, nije se više perutala. Moj sin je imao neke prištiće na leđima, mazala sam gelom nekoliko dana i prošlo mu je.

Tomica (49):

Preživio sam tešku prometnu nesreću i imao rane po rukama od stakla.Supruga mi je donijela Matuzalem gel s kojim sam mazao rane koje su brzinom zacjeljivale. Nisam mogao vjerovati! Također sam pio Internal tablete 3 mj. Jako mi je pomoglo u oporavku!

Zoran (62):

Koristim Matuzalem Internal tbl oko godinu dana. Super se osjećam, pun sam energije,

Imunitet mi se poboljšao, zdrav sam!

Najbolji učinak se vidi na mojoj koži, lice mi izgleda pomlađeno. Zaustavljaju me poznanici i pitaju jesam li koristio botox. Prijateljice mi traže iza ušiju rezove od face liftinga! Ne mogu vjerovati, ja sijam! Pitaju me kako, ja odgovaram MATUZALEM.

Super proizvod - za zdravlje i mladolik izgled!!

dijabetička rana - tretirano Matuzalem Gelom za tijelo 3 tjedna

Prije

Poslije

gljivice na nogama - tretirano Matuzalem Gelom za tijelo 1 tjedan

Prije

Poslije

opeklina od sunca - tretirano Matuzalem Mlijekom za tijelo 4 dana

Prije

Poslije

podljevi - tretirano Matuzalem Gelom za tijelo 1 tjedan

Prije

Poslije

posjekotina - tretirano Matuzalem Gelom za tijelo 3 tjedna

Prije

Poslije